ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Με τη Σελήνη στον 10ο ηλιακό σου οίκο το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς τους στόχους και τις προτεραιότητές σου. Η αυξημένη ενέργεια και οι έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά σε ωθούν προς τη ρίζα των προβλημάτων και διλημμάτων σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παίρνεις πρωτοβουλίες που κάποια στιγμή θα μετανιώσεις.

Ταύρος: Είσαι πιο συγκεντρωμένη και πρόθυμη σήμερα να καταβάλλεις την απαραίτητη προσπάθεια για να σημειώσεις πρόοδο. Η Σελήνη στον τομέα του πνεύματος, σου υπενθυμίζει την ανάγκη να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου στα εργασιακά και να βρεις τρόπους καλύτερης προώθησης των ιδεών σου. Συγκράτησε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι επιρρεπής σε λανθασμένες επιλογές και συμπεράσματα.

Δίδυμοι: Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν πρακτικές υποθέσεις και δραστηριότητές σου γύρω από το σπίτι και την οικογένεια. Μια προσεκτική και μεθοδική προσέγγιση μπορεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις προβλήματα και να μειώσεις το άγχος. Επίσης βοηθούν στη βελτίωση των συνθηκών στα εργασιακά έτσι ώστε να νιώσεις πιο ασφαλής. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ στον εργασιακό χώρο σου με διακριτικότητα.

Καρκίνος: Οι σημερινές σταθεροποιητικές ενέργειες είναι χρήσιμες και σε συνδυασμό με τις οργανωτικές σου δυνατότητες διευκολύνουν τα έργα και τα σχέδιά σου. Οι άνθρωποι προσελκύονται από τις συμβουλές και τη νοημοσύνη σου. Απόφυγε το άγχος στα εργασιακά που σου δημιουργούν οι ρυθμοί ή οι συνθήκες. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, ό,τι παράνομο και παρασκηνιακό έχει την τάση να σε ελκύει ιδιαίτερα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr