Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Ακόμα και με την ανάδρομη πορεία του Ερμή τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας, είσαι έτοιμη να λύσεις προβλήματα. Προστάτευσε τις συναδελφικές σχέσεις σου με την αντίθεση Ήλιου – ανάδρομου Άρη. Είναι σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου και όχι μπροστά ή πίσω σου. Απόφυγε τις ρήξεις με τον αγαπημένο σου. Τουλάχιστον μέσα στα τόσα δύσκολα είναι σημαντικό να έχεις ένα στήριγμα. Εσύ που είσαι μόνη, τα μεγάλα πάθη έχουν τίμημα και πρέπει να το θυμάσαι αυτό. 

Ταύρος: Η ατμόσφαιρα γύρω σου σήμερα ευνοεί τη μάθηση, την κοινή χρήση και την ανάπτυξη. Η βελτίωση της εμπιστοσύνης στον εαυτό σου για να κερδίσεις περισσότερα ή να αναλάβεις τις πρακτικές υποθέσεις σου τώρα μπορεί να είναι αισθητή. Ο Ερμής μόλις ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του και μπορεί να γυρίζεις στο παρελθόν είτε συναισθηματικά, είτε επαγγελματικά. Αργότερα σήμερα παρακολούθησε και απόφυγε τις αυξανόμενες εντάσεις καθώς ο Ήλιος και ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια τετράγωνη όψη. 

Δίδυμοι: Αυτή μπορεί να είναι μια κατάλληλη στιγμή για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε ένα ειδικό έργο, χόμπι ή προσπάθεια, να απολαύσεις τους ανθρώπους στη ζωή σου, να εκφράσεις τις ιδέες σου και να ανταλλάξεις πληροφορίες. Στόχος σου είναι να εκμεταλλευτείς νέες ευκαιρίες και να εκφραστείς δημιουργικά. Εκμεταλλεύσου την περίοδο και βελτίωσε τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πες όχι και βρες τη δύναμη να αντισταθείς σε παθιασμένους έρωτες.

Καρκίνος: Με την ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι προτιμότερο να ασχοληθείς με έργα ή υποθέσεις που βρίσκονται ήδη σε μια εξέλιξη από το να ξεκινήσεις κάτι εντελώς καινούριο. Ωστόσο είσαι άνετη με τους άλλους και έτοιμη να αντιμετωπίσεις ή να δεχτείς νέες προκλήσεις. Οι υποστηρικτικές συναισθηματικές και οικογενειακές σχέσεις σε γεμίζουν ενέργεια. Ο Ήλιος κι ο Πλούτωνας κατευθύνονται προς μια τετράγωνη όψη και μπορεί να αντιμετωπίσεις φόβους και ανασφάλειες. Γκρίνιες και εντάσεις είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο για αυτό προσπάθησε να αντισταθείς. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε λάθη που έχεις πληρώσει ακριβά στο παρελθόν. 

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr