Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Το φεγγάρι τερματίζει τη διέλευσή του στο ζώδιο του Ζυγού και περνά στο μυστηριώδη Σκορπιό. Η πτυχή του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενισχύει την επιθυμία σου να βοηθήσεις, να εμπνεύσεις και να κατανοήσεις τους άλλους. Μπορεί να μην έχεις ακόμα αυτό που θα ήθελες στα εργασιακά, ωστόσο οι επιβραδύνσεις σου δίνουν τη δυνατότητα να ανακαλύψεις πιο βελτιωμένες μεθόδους. Τη βραδιά αφιέρωσέ τη αποκλειστικά στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε καλύτερα τον εαυτό σου.

Ταύρος: Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σήμερα και ίσως να καταφέρεις να αντιμετωπίσεις με επιτυχία ένα παρελθοντικό ζήτημα. Ενώ μπορείς να καταλήξεις σε μια ομαλή, ευχάριστη συμφωνία ο Ήλιος κατευθύνεται προς μια όψη με τον Κρόνο, η οποία μπορεί να φέρει μια εξέλιξη ή την πραγματικότητα μιας κατάστασης. Αυτή η διέλευση μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση κανόνων ή πρακτικών λεπτομερειών που παρέβλεψες στο παρελθόν. Αφέσου στα χέρια του ερωτικού σου συντρόφου σήμερα. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου αυξάνεται και πλέον έχεις τη βεβαιότητα ότι μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Δίδυμοι: Η επικοινωνία μπορεί να διευκολύνει και να ανακουφίσει το μυαλό σου σχετικά με ορισμένα από τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου. Μπορείς να αναπτύξεις μοναδικές μεθόδους για να διαχειριστές τα εργασιακά θέματά σου. Επίλεξε ανάλαφρες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σε βοηθήσουν να ξεκολλήσεις από τις έμμονες σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφα ίσως με λίγους εκλεκτούς φίλους.

Καρκίνος: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δημιουργικό σου τομέα ο οποίος μπορεί να απελευθερωθεί συναισθηματικά με πολλούς τρόπους. Αναζήτησε επίσης τρόπους να ανακουφίσεις το άγχος και δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνίες που μπορεί να σε οδηγήσουν στη σωστή κατεύθυνση και επούλωση. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε κάνει να του εκμυστηρευτείς τα συναισθήματά σου. Εσύ που είσαι μόνη, τον ερωτικό συναισθηματικό τομέα τον έχεις αφήσει σε δεύτερη μοίρα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr