ζώδια

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο εφιστώντας την έντονη προσοχή σου στις συναισθηματικές σου ανάγκες ειδικά στις ανεκπλήρωτες. Η Σελήνη επίσης ευθυγραμμίζεται με τον ανάδρομο Άρη διεγείροντας την ανακάλυψη θαμμένων συναισθημάτων για ένα θέμα. Απόφυγε τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου και μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου για μια νέα γνωριμία.

Ταύρος: Οι σημερινές ενέργειες είναι έντονες για προσωπική ανακάλυψη, δυνατές αναμνήσεις ή έντονες σκέψεις. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο ζώδιο του Κριού ευθυγραμμισμένη με τον ανάδρομο Άρη προκαλώντας έντονη εστίαση στο παρελθόν ή επιδιώκοντας το κλείσιμο τους. Διοχέτευσε την αυξημένη σου ενέργεια σωστά στα εργασιακά. Βάλε για μια φορά τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες πάνω από του ερωτικού σου συντρόφου. Μην κολλάς ταμπελάκια σε νέες γνωριμίες από την πρώτη ματιά.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον κοινωνικό σου τομέα συναντώντας τον ανάδρομο Άρη. Η δικτύωση ή μια φιλία ή απλά μια ισχυρή μνήμη μια παρελθοντικής κατάστασης μπορεί να σε απασχολήσει έντονα. Τόλμησε να εκφράσεις τις ιδέες σου στα εργασιακά. Μην γίνεσαι ή μην συμπεριφέρεσαι απόμακρα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

Καρκίνος: Με τη διέλευση της Σελήνης στο 10ο ηλιακό σου οίκο όλη τη μέρα μπορεί να αισθανθείς έντονα ή ανήσυχα για τον χειρισμό των προτεραιοτήτων σου. Στόχος σου είναι να αξιοποιήσεις τη δύναμη των συναισθημάτων σου για να είσαι πιο παραγωγική και να αναλάβεις πρωτοβουλία. Όσο ο Ερμής και ο Άρης βρίσκονται σε ανάδρομη πορεία είναι προτιμότερο να παρατηρήσεις και να εξετάσεις στρατηγικές από το να πάρεις αποφάσεις. Η ανάγκη ή η επιθυμία να επιστρέψεις σε ένα παλιό εργασιακό θέμα ή πλάνο είναι έντονη. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να είσαι συναισθητικά αποστασιοποιημένη.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr