Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να καταλάβουμε σήμερα ο ένας τον άλλον, αλλά η προσπάθεια μπορεί να οδηγήσει σε μια χρήσιμη κριτική σκέψη. Η επιρροή Αφροδίτης – Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει μια νέα εικόνα για μια σχέση ή επιχείρηση. Είναι επίσης μια ισχυρή στιγμή για να θεραπεύσεις τις ρήξεις των σχέσεων ή να αναθεωρήσεις την οικονομική σου κατάσταση. Ενίσχυσε τη σεξουαλικότητά σου προκειμένου να βελτιώσεις μαγικά τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πρώην αρχίζει να τριγυρίζει στα πόδια σου.

Ταύρος: Μπορεί σήμερα να υπάρξουν στιγμές που αισθάνεσαι εκτός συγχρονισμού ή ότι οι επικοινωνίες είναι ατελείς. Ωστόσο μπορείς να επωφεληθείς από τις ενέργειες που ενισχύουν τα κίνητρα και τις δεσμεύσεις σου. Οι διαπραγματευτικές σου ικανότητες είναι ισχυρές ακόμα κι αν σημειωθούν κάποιες καθυστερήσεις. Καταβάλλεις προσπάθεια και καταφέρνεις να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επιστροφή από το παρελθόν είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Δίδυμοι: Οι ερευνητικές προσπάθειες μπορούν να φέρουν καλά αποτελέσματα συν ότι τις απολαμβάνεις. Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σου δημιουργεί την ανάγκη βελτίωσης και ανανέωσης της ζωής σου. Θέλεις να ασχοληθείς με τις σχέσεις και τους ανθρώπους που αγαπάς έτσι ώστε να νιώσεις πλήρης. Δείξε τα συναισθήματα σου με πράξεις και όχι με λόγια στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη και κατά συνέπεια και η αυτοπεποίθηση σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Πηγή:newsit.gr