Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σε ελκύουν οι σκέψεις, οι συζητήσεις και οι συνδέσεις. Ωστόσο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και του ηλιακού 4ου οίκο σου κι εσύ αρχίζεις να αναζητάς περισσότερη ηρεμία. Είναι καλή η στιγμή για συναισθηματικές εξομολογήσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, όσο περισσότερο επεκτείνεις την κοινωνικότητά σου, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να βρεις τον άνθρωπο της καρδιάς σου.

Ταύρος: Η Αφροδίτη στον τομέα της χαράς σου σήμερα είναι μια αναμνηστική διέλευση και ενδέχεται να διαμορφώσεις μικρές αλλά δύσκολες πτυχές, καθώς οι αναζητήσεις σου ενδέχεται να επηρεάσουν άλλους τομείς της ζωής σου. Οι προσωπικές συναισθηματικές ανασφάλειές σου πιθανά να σε κάνουν περισσότερο κτητική από ότι πρέπει με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην είσαι τόσο σεμνότυφη ή συγκρατημένη απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι: Η Σελήνη για ένα μέρος της ημέρας παραμένει στο δικό σου ζώδιο και βλέπεις τον κόσμο μέσα από έναν πιο συναισθηματικό φακό. Διλήμματα και ανησυχίες επαγγελματικές πέρασε τες στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Βρες τρόπους να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου αρκεί να το καταλάβεις και να το πιστέψεις εσύ.

Καρκίνος: Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις σημαντική δουλειά με τον εαυτό σου. Στο δεύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και σε φέρνει σε μεγαλύτερη επαφή με τους άλλους. Συγκεντρώσου στα όσα αναλαμβάνεις στα εργασιακά. Μην παρασύρεσαι σε λάθη που μπορεί να τραυματίσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καταπολέμησε τις ανασφάλειές σου.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr