Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Σήμερα ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου δημιουργώντας σου την ανάγκη να ξεφύγεις από τους κανόνες και τους περιορισμούς. Διαχώρισε τους τομείς που σου επιτρέπουν βέβαια να το κάνεις. Συγκεντρώσου περισσότερο στις εργασιακές σου υποχρεώσεις προκειμένου να αποφύγεις λάθη και παραλήψεις. Είναι σημαντικό να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Η σχέση με το σύντροφό σου χρειάζεται περισσότερη κατανόηση από πλευράς σου. Δώσε του τον απαιτούμενο χώρο και άκουσέ τον με περισσότερη προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, μην εντυπωσιάζεσαι και μην παρασύρεσαι σε λάθη.

Ταύρος: Ο Άρης από τη νέα του θέση σε γεμίζει ενέργεια και δύναμη για την επίτευξη κυρίως των εργασιακών στόχων σου. Προσαρμόσου τώρα στις αλλαγές και τις συνθήκες που επικρατούν στα εργασιακά και κατάστρωσε τα σχέδιά σου. Έκφρασε τα θέλω και τα συναισθήματά σου στο σύντροφό σου και μην τα περιμένεις όλα έτοιμα. Αν θέλεις να αλλάξει και να βελτιωθεί κάτι στη σχέση σου, θα πρέπει να δουλέψεις κι εσύ για αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, βρες νέες δραστηριότητες και γέμισε τη μέρα σου. Μπόρα είναι και θα περάσει.

Δίδυμοι: Η επίλυση των προβλημάτων σου διευκολύνεται κατά το ήμισυ της ημέρας, καθώς δεν απογοητεύεσαι από συναισθηματικούς παράγοντες. Όσο κυλά η μέρα ίσως χρειαστεί να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια στα εργασιακά προκειμένου να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με συναδέλφους, καθώς η ένταση δεν λείπει. Το άγχος της καθημερινότητας μην το μεταδίδεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Άδειασε το μυαλό σου από περίπλοκες σκέψεις και απόλαυσε τη συντροφιά του. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται πραγματικά οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Πηγή:newsit.gr