Τα ταξίδια με αεροπλάνα είναι για άλλους απόλαυση και για άλλους μια μικρή περιπέτεια που θέλουν να την αποφεύγουν. Ωστόσο, πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για τις άγνωστες πληροφορίες και τα μυστικά που μπορεί να κρύβει ένα αεροσκάφος ή μια πτήση.

Εξάλλου, οι αεροσυνοδοί έχουν το δικό τους μυστικό κώδικα επικοινωνίας και έχει ενδιαφέρον να μαθαίνουμε μικρές λεπτομέρειες από αυτόν. Όπως για παράδειγμα, για ποιο λόγο οι αεροσυνοδοί έχουν το ένα χέρι πίσω από την πλάτη κάθε φορά που μπαίνεις μέσα σε ένα αεροπλάνο; Αυτά και άλλα τέτοια μυστικά μπορείς να μάθεις μιλώντας με μια αεροσυνοδό ή έναν πιλότο.

Μια τέτοια παράξενη πληροφορία αφορά και την τουαλέτα στις πόρτες πολλών αεροπλάνων. Και πιο συγκεκριμένα την πόρτα της τουαλέτας και τι κρύβεται σε αυτήν. Η εταιρεία AVIAV TM που αναλαμβάνει την ναύλωση ιδιωτικών αεροσκαφών και πληρώματος αποκαλύπτει, λοιπόν, τι κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας και συγκεκριμένα πίσω από την πινακίδα με την ένδειξή της.

Διαβάστε περισσότερα στο exploringgreece.tv

To άρθρο Τι κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας των αεροπλάνων και δεν στο έχει πει κανείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr