Χθες βράδυ προβλήθηκε το πολυαναμενόμενο επεισόδιο του makeover στο GNTM. Μπορεί αρχικά οι διαγωνιζόμενοι του τρίτου κύκλου να ήταν ενθουσιασμένοι με την επικείμενη αλλαγή στο look τους, όμως για κάποιους η χαρά δεν άργησε να μετατραπεί σε θλίψη και να ζήσουμε… δράματα στο reality μόδας.

Στη χειρότερη θέση βρέθηκαν η Λία και η Ειρήνη, οι οποίες χρειάστηκε να κάνουν τη μεγαλύτερη αλλαγή, κόβοντας τα μαλλιά τους αγορέ . Και οι δύο έπαθαν σοκ στην ανακοίνωση του makeover και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν το θυμό και τα δάκρυα τους. O hair stylist Βασίλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος επιμελήθηκε το νέο look των διαγωνιζόμενων, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου, μαζί με τον πρώην παίκτη του GNTM, Παναγιώτη Πέτσα και σχολίασαν τις αλλαγές αλλά και τις αντιδράσεις τους.  

Ο Βασίλης Διαμαντόπουλος μιλώντας για το make over της Ειρήνης ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι της φάνηκε ιδιαίτερα δύσκολο να το δεχτεί και είναι λογικό γιατί δεν έχει κάνει τόσο μεγάλες αλλαγές. Στεναχωρήθηκε, φοβήθηκε, έκλαψε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δικαιώνει την επιλογή μας και την αναβαθμίζει”

Το να έχουμε άλλη μία πολύ ωραία γυναίκα δεν θα μας δώσει απολύτως τίποτα. Δεν είναι αυτό το οποίο θα τις καθιερώσει στο χώρο. Πρέπει να έχουν character, έτσι δουλεύω και στο μαγαζί. Αισθητικά θα τολμήσω να πω ότι η αλλαγή  της Λίας μου άρεσε περισσότερο γιατί πραγματικά την εκτόξευσε. 

Ο Παναγιώτης Πέτσας δήλωσε ότι ζήλεψε, βλέποντας το χθεσινό επεισόδιο. Ήθελε να ζήσει κι εκείνος το make over. Ενώ όπως είπε, η αλλαγή που του άρεσε περισσότερο ήταν της Ίριδας. Όπως εξήγησε ο Βασίλης Διαμαντόπουλος, η Ίριδα ήταν πιο αποφασισμένη, γιατί καταλαβαίνει τη δυναμική που έχει η εικόνα ενός μοντέλου, γι’ αυτό και ήταν πολύ θετική: “Η αλλαγή αυτή την ανέβασε πάρα πολύ. Θεωρώ ότι δύσκολα θα αλλάξει πάλι αυτό το look”. 

O Παναγιώτης σχολίασε και το make over του Δημοσθένη, ο οποίος αποχωρίστηκε τα γένια του κι έκοψε κοντά τα μαλλιά του: “Ήταν μεγάλη αλλαγή για τον Δημοσθένη. Όταν τον είδα είπα “τι έγινε”; Εμένα μου άρεσε το αποτέλεσμα. Ήταν ένα makeover που μου έκανε εντύπωση”. 

Δες το βίντεο με το σχολιασμό του Βασίλη Διαμαντόπουλου και του Παναγιώτη Πέτσα:Πηγή:tlife.gr