Τι γίνεται με τον Μάρκο Σεφερλή;

Με διαφορετική εκπομπή από όσα λέγονταν ότι θα κάνει φαίνεται ότι θα επιστρέψει ο Μάρκος Σεφερλής στο τηλεοπτικό τοπίο.

Αν και από τον ΑΝΤ1 είχε ανακοινωθεί από την αρχή της προηγούμενης σεζόν ότι ο γνωστός κωμικός ηθοποιός θα ήταν στο δυναμικό του τελικά η συμφωνία είχε «παγώσει» με αποτέλεσμα ο Σεφερλής να δεχθεί πρόταση από την τούρκικη εταιρεία παραγωγής, την Acun Medya, για να παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ το βραδινό show που είχε σχεδιάσει.

Η πανδημία όμως ανέτρεψε τα σχέδια και έτσι… αναθερμάνθηκαν οι σχέσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου, αλλά αυτή τη φορά όχι για το βραδινό, αλλά για ένα τηλεπαιχνίδι, το  Family Feud, που έχει προβληθεί ξανά στη χώρα μας ως «Κόντρες» και παρουσιαστή τον Βλάση Μπονάτσο.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ο Μάρκος Σεφερλής επιβεβαίωσε στην κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, το «Πρωινό», πως θα αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού που θα προβάλλεται στην απογευματινή ζώνη προγράμματος, τονίζοντας τις καλές σχέσεις που έχει με το κανάλι του ΑΜαρουσίου.

Ωστόσο μην περιμένετε να τον δείτε σύντομα στον αέρα καθώς ο… έως τώρα προγραμματισμός… είναι το τηλεπαιχνίδι να βγει… στην καλύτερη περίπτωση… στα μέσα Φλεβάρη. Βέβαια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και παρά την επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Σεφερλή για τη συνεργασία, ακόμα δεν έχουν πέσει οριστικά οι υπογραφές, κάτι που μπορεί να θεωρείται «τυπική διαδικασία» αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει, ωστόσο με την πανδημία του κορονοϊού… έχουν πολλά ανατραπεί… ξανά… και ξανά…! Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η παραγωγή προχωρά… έχοντας φτάσει στο κοστολόγιο… και μέχρι εκεί… χωρίς –για παράδειγμα- να έχει δοθεί εντολή να φτιαχτεί το σκηνικό. Αν όμως πάνε όλα καλά και δεν υπάρξει… ξανά αναβολή της συνεργασίας… τότε κάπου μέσα στον Φεβρουάριο ο Μάρκος Σεφερλής θα είναι στον αέρα του ΑΝΤ1 για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, δίνοντας τη μάχη της τηλεθέασης… κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους…!

To άρθρο Τι γίνεται με τον Μάρκο Σεφερλή; δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr