Το γύρω του διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση πως όλες οι εκπομπές της Ελένης Μενεγάκη έχουν εξαφανιστεί από το επίσημο site του Alpha αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η σχέση της με το κανάλι δεν είναι καθόλου καλή.

Αυτό φυσικά δεν άφησε ασυγκίνητους τους φαν της λαμπερής παρουσιάστριας που έσπευσαν να τη ρωτήσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της Παρασκευής δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας, “M’ αρέσει να κοιτάζω τους ανθρώπους στα μάτια”.

Τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία της ήταν εκατοντάδες και κάποια από αυτά αφορούσαν ακριβώς αυτό το γεγονός θέλοντας να μάθουν τι έχει συμβεί και γιατί έχουν κατέβει μόνο οι δικές της εκπομπές ενώ όλες οι άλλες υπάρχουν.

Η Ελένη Μενεγάκη με τη σειρά της, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram απάντησε με τον δικό της αφοπλιστικό τρόπο, “δεν χρειάζεται απάντηση … όλοι καταλαβαίνουμε το γιατί !”.

Να θυμίσουμε πως λίγες μέρες πριν ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha βρισκόταν σε εκδήλωσε της οποία το κεντρικό πρόσωπο ήταν η παρουσιάστρια ωστόσο είχε δώσει στους ρεπόρτερ ρητή εντολή να μην πάρουν κανένα πλάνο ούτε και δήλωση της Ελένης Μενεγάκη.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε πως πολλοί έχουν αρχίσει να λένε πως η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται ήδη για την επιστροφή της στην ελληνική τηλεόραση.Πηγή:tlife.gr