Η Τζένη Μπαλατσινού στηρίζει έμπρακτα το σλόγκαν της εκστρατείας του Υπουργείου Υγείας και μένει στο σπίτι μαζί με τους αγαπημένους της ανθρώπους. Η γνωστή παρουσιάστρια τηρεί ευλαβικά όλα τα μέτρα που έχουν δοθεί από την πολιτεία, προκειμένου να προστατευτεί από τον απειλητικό ιό αλλά και να προστατέψει τις ευπαθείς ομάδες. Οι δύο κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα, από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, μένουν μόνιμα στο εξωτερικό, συνεπώς έχει κάθε λόγο να ανησυχεί.

Η Τζένη Μπαλατσινού παρακολουθεί καθημερινά όλες τις εξελίξεις επί του θέματος και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της τις σκέψεις της. Ωστόσο, με αφορμή τα γενέθλια της Εβελίνας Παπούλια, η γοητευτική παρουσιάστρια έκανε μια διαφορετική ανάρτηση στο προφίλ της από εκείνες που μας έχει συνηθίσει. Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παιδική ηλικία της, στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με τις συμμαθήτριές της, μεταξύ των οποίων η ταλαντούχα ηθοποιός.

«Συμμαθήτριες από το νηπιαγωγείο. Παίζαμε μόνο ποδόσφαιρο στα διαλείμματα και είχαμε πάντα ματωμένα γόνατα… Στις Απόκριες λέγαμε να βάλουμε και καμιά φούστα… Χρόνια πολλά αγριοκάτσικό μου!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Δες τη φωτογραφία:

Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από τότε, όμως τα κοριτσάκια της φωτογραφίας θυμίζουν τους ενήλικους εαυτούς της.

Πηγή:tlife.gr