Μια γλυκιά και μεγάλη ευτυχία ζουν εδώ και λίγους μήνες ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού! Ο Υπουργός Υγείας και η γοητευτική επιχειρηματίας έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, χώρισαν για λίγο, αλλά η αγάπη και ο έρωτάς τους ήταν τόσο μεγάλος που τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν!

Έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, η όμορφη οικογένειά τους θα μεγαλώσει περισσότερο αφού ο Θεός τους έστειλε ένα μεγάλο δώρο! Ένα γιο που ο Βασίλης Κικίλιας χαρακτήρισε πρόσφατα σε ραδιοφωνική εκπομπή ως Κικίλια junior!

Φωτογραφίες από πρόσφατη βόλτα τους στο πάρκο από το περιοδικό Gala

O Βασίλης Κικίλιας, σε συνέντευξή του στην Τατιάνα Στεφανίδου, την πρώτη μετά το γάμο του, είχε πει για την περίοδο του σύντομου χωρισμού τους αλλά και την πρόταση γάμου: “Η πρόταση γάμου έγινε έτσι, σε έναν καναπέ. Πράγματι χωρίσαμε και πήραμε τις αποστάσεις μας για να σκεφτούμε και οι δύο, αν αυτό το βήμα είναι ένα πολύ σοβαρό βήμα, είναι ιερά τα δεσμά του γάμου, είναι κάτι πολύ ξεχωριστό στη ζωή δύο ανθρώπων. Και σκεφτήκαμε και οι δύο πολύ σοβαρά γι’ αυτό το βήμα. Οπότε, όταν δεν είχαμε δημοσιοποιήσει ξανά ότι είμαστε μαζί, καθόμασταν έτσι σε έναν καναπέ και λογικό είναι μια γυναίκα να έχει τις ανασφάλειές της και να σκέφτεται πώς θα εξελιχθεί όλο αυτό και τι θα γίνει. Και της είπα “λοιπόν, θα παντρευτούμε;”…»

Και η Τζένη, όμως, τον Ιούνιο του 2019 είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και είχε πει πως θα ήθελε να κάνει ένα παιδί με τον Βασίλη Κικίλια!

“Ό,τι φέρει ο θεός και το σύμπαν. Όχι, δεν το έχω αποκλείσει. Τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις στη ζωή και θεωρώ ότι όσες φορές έχουμε πει όχι, έχει έρθει κάτι να μας διαψεύσει. Οπότε, εγώ αυτό έχω πια μάθει. Δεν δίνω συμβουλές και δεν αποκλείω τίποτα. Ο Βασίλης με βοηθάει, τον βοηθάω, κάνουμε αρκετά πράγματα μαζί. Το ωράριό του είναι πολύ έντονο αλλά έχουμε πολύ καλή επικοινωνία. Θεωρώ ότι το πιο σημαντικό σε ένα ζευγάρι είναι να μιλάει πολύ ελεύθερα ο ένας στον άλλον και να είναι αγαπημένοι”. είχε πει η Τζένη χαρακτηριστικά.

Και η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα! Με το καλό!Πηγή:tlife.gr