Τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού στην Καισαριανή και την Ελευσίνα

Συνεχίζονται από αρκετούς Δήμους οι παρεμβάσεις για τον περιορισμό της πανδημίας και μεταξύ αυτών και τα rapid test σε χώρους που γνωστοποιούνται έγκαιρα ώστε να υπάρξει προσέλευση.

Τη Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στο χώρο της Κεντρικής Πλατείας Καισαριανής, θα διεξαχθούν Covid-19 test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τους δημότες Καισαριανής και των γύρω Δήμων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Καισαριανής: «Τα test θα γίνουν από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν sms στο 13033 με κωδικό 1. Επίσης θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον ΑΜΚΑ ή την ταυτότητά τους και αριθμό κινητού τηλεφώνου.

Οι μάσκες προστασίες καθώς και οι αποστάσεις είναι υποχρεωτικές».

Στην Ελευσίνα

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ελευσίνας «σε αγαστή́ συνεργασία με τον Εθνικό́ Οργανισμό́ Δημόσιας Υγείας θα πραγματοποιήσει δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid test Covid-19) την:

Κυριακή 31/1 από 10:00 – 15:00 στην Πλατεία Ηρώων Ελευσίνας και
Δευτέρα 01/2 από 10:00 – 15:00 στο Δημοτικό Ιατρείο Μαγούλας (Αρτέμιδος 3).

Ο εργαστηριακός έλεγχος αφορά σε όλους τους δημότες της Ελευσίνας & της Μαγούλας, οι οποίοι θα προσέρχονται πεζοί στα ανωτέρω σημεία.

Κατά την προσέλευσή σας, θα χρειαστεί:
Να αποστείλετε τον αριθμό 1 στο 13033
Να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ ή τον αριθμό της αστυνομικής σας ταυτότητας

Δεδομένης της επανεκκίνησης της Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης, απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συνδημότες μας, τη μαθητική αλλά και εκπαιδευτική κοινότητα, να προσέλθουν στους χώρους διεξαγωγής των ελέγχων, προκειμένου να εξεταστούν και να διασφαλιστεί η ομαλή επαναφορά στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και η εύρυθμη καθημερινότητα στον Δήμο μας».

www.ert.grΠηγή ert.gr