Τα 50 πράγματα εκείνα, τα οποία, κατ’ αυτόν πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν από μικρά, μοιράστηκε ο Έλον Μασκ μέσω ανάρτησής του στο Twitter. Όπως σημειώνει, πιστεύει ότι «πρέπει να διδάσκονται σε όλους σε νεαρή ηλικία».

Ειδικότερα, ο ίδιος αναδημοσίευσε ένα infographic με τον τίτλο «50 συμπεριφορικές προκαταλήψεις που πρέπει να γνωρίζετε για να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας».

Στο tweet του έγραψε ότι όσα αναγράφονται «πρέπει να διδάσκονται σε όλους από νεαρή ηλικία».

https://platform.twitter.com/widgets.js

Ανάμεσα στα άλλα, περιλαμβάνει την «προκατάληψη της εξουσίας», η οποία περιγράφεται ως ότι «εμπιστευόμαστε και επηρεαζόμαστε συχνότερα από τις απόψεις των προσώπων που κατέχουν εξουσία» και το «φαινόμενο του προβολέα» που μας κάνει να εστιάζουμε πολύ στο πως βλέπουν οι άλλοι την εμφάνισή μας και την οικονομική μας κατάσταση.

Ακόμα, άλλη προκατάληψη αφορά στην λεγόμενη «ψηφιακή αμνησία» που σημαίνει ότι χουμε την τάση να ξεχνάμε πληροφορίες που αναζητούνται εύκολα στις μηχανές αναζήτησης, όπως το Google, με αποτέλεσμα να μη την κάνουμε «κτήμα» μας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μασκ έχει έξι παιδιά. Το μεγαλύτερο βρίσκεται στην εφηβεία. Το 2020, απέκτησε έναν γιο με την τραγουδίστρια Γκράιμς, δίνοντάς του το όνομα X AE A-XII.

Έχει ακόμα πέντε έφηβους γιους με την πρώην σύζυγό του Τζάστιν Γουίλσον.

Πηγή: news18.com

www.ertnews.grΠηγή: ert.gr