Αφού μάθαμε ότι το σόου του οίκου Gucci και η παρουσίαση της συλλογής resort 2019 θα γινόταν σε ρωμαϊκό κοιμητήριο, υποθέσαμε ότι τα look που θα βλέπαμε στο runway κάθε άλλο παρά βαρετά θα μπορούσαν να είναι.

Μετά και από το show Fall/Winter 2018 όπου τα μοντέλα κρατούσαν δράκους και αντίγραφα των ίδιων των κεφαλιών τους, περιμέναμε τα πάντα.

Και καθώς τα μοντέλα διέσχιζαν το Promenade Des Alyscamps και την necropolis το έκαναν με τα πιο ιδιαίτερα μαλλιά.

Aπό πολύ κοντά αγορίστικα, σε χαλαρά κύματα, blowouts, φυσικές μπούκλες δαχτυλίδια αλλά και τα πιο περίτεχνα και απροσδόκητα hairdos που έχουμε δει σε runway τα τελευταία χρόνια.

Ο hairstylist Paul Hanlon και η ομάδα του συνδυάζουν δύο φαινομενικά ασυμβίβαστα χτενίσματα σε μια μοναδική εμφάνιση που προκαλεί δέος. Αμφιβάλλουμε αν είναι πρακτικά δυνατό να τα υιοθετήσει κάποια στην καθημερινότητα της ωστόσο οι φωτογραφίες μπορούν να μας ταξιδέψουν στην Ελισαβετιανή εποχή.

Μαλλιά με τεράστιο όγκο που μοιάζουν να αψηφούν την βαρύτητα, σε χάλκινες αλλά και ξανθές αποχρώσεις.

Τα χτενίσματα που δημιούργησε ο Paul Hanlon και η ομάδα του είναι το δίχως άλλο εντυπωσιακά. Πλεξούδες-γλυπτά στόλιζαν και συνόδευαν τις απόκοσμα όμορφες εμφανίσεις στην επίδειξη και με την τέχνη τους μπορούν να γίνουν έμπνευση για τις beauty addicts εκεί έξω.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Πηγή:bovary.gr