Παραδοσιακή ιταλική χορτόπιτα που θα λατρέψετε.

#tsoulotip: 1. Αν θέλουμε πιο τραγανό το φύλλο, το ραντίζουμε ελαφρώς πριν το ψήσουμε με λίγο νερό. 2. Η γέμιση πρέπει να είναι κρύα όταν τη βάλουμε στην τάρτα, για να μην πανιάσει το φύλλο.

ΥΛΙΚΑ

300 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

450 γρ. τυρί ricotta

400 γρ. σπανάκι

200 γρ. αγκινάρα, ψιλοκομμένη

50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

6 αυγά, medium

1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

150 ml νερό

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr