Η Σύρος ξανά στο επίκεντρο των διαδικτυακών συζητήσεων, αυτή τη φορά για τις εικόνες μέσα σε περιπολικό της αστυνομίας…

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί στη οδό Α. Παπανδρέου στη Λαλακιά στη Σύρο, ξαφνικά πετάχτηκε στο δρόμο ένα μικρόσωμο σκυλάκι με αποτέλεσμα να μη προλάβει ο οδηγός να το αποφύγει  με τη μηχανή του και να τραυματιστεί σοβαρά.

Λίγα λεπτά μετά το περιστατικό, στη περιοχή έφτασε ένα περιπολικό όχημα της Αστυνομίας και αφού είδαν οι αστυνομικοί ότι το σκυλάκι ψυχορραγούσε, χωρίς δεύτερη σκέψη το έβαλαν στο περιπολικό για να του σώσουν την ζωή.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον αστυνομικό που με συναίσθημα και εκτελώντας το χρέος του μετέφερε το σκυλί (κατά πάσα πιθανότητα μαλτεζ) και μάλιστα με σειρήνες, στο ιδιωτικό κτηνιατρείο του κ. Μαραγκού. Μία κίνηση που προκάλεσε θαυμασμό τόσο στους περίοικους όσο και στους ανθρώπους της Ζωόφιλης Δράσης. 

Τελικά το όμορφο μαλτεζάκι με μπλε λουράκι δεν άντεξε και κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες λίγα λεπτά αργότερα ειδοποιήθηκε και ο ιδιοκτήτης του ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον αστυνομικό για την προσπάθεια του. Μπορεί να χάθηκε μια ζωή ενός τετράποδου, ωστόσο δεν έχει χαθεί η ανθρωπιά και αυτό είναι σημαντικό.

Πηγή: cyclades24.gr

To άρθρο Σύρος: Κοίταξαν μέσα στο περιπολικό που είχε αναμμένη τη σειρήνα και έμειναν με το στόμα ανοιχτό! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Πηγή:newsit.gr