Με ανάρτησή της στο Twitter απαντά η Όλγα Γεροβασίλη στη ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι δημοσίευμα «αποκαλύπτει ότι τα 2/3 των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μισθοδοτούνται από το κράτος». «Στην επόμενη κυβέρνηση, στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραφεία βουλευτών και υπουργών μετά τις εκλογές του 2019 υποσχόμαστε στη ΝΔ ότι θα πάρουμε συνεργάτες με αντικειμενικά κριτήρια από το μητρώο στελεχών του κ. Μητσοτάκη. Ας σταματήσουν τις ανόητες ανακοινώσεις», σημειώνει η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Νωρίτερα η ΝΔ στην ανακοίνωσή της, με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας, έκανε λόγο ότι επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες της περί κομματικοποίησης της δημόσιας διοίκησης από την κυβέρνηση.

«Μόλις χθες, η Νέα Δημοκρατία, διά του αρμοδίου τομεάρχη της Γ. Γεωργαντά απάντησε με στοιχεία στην Ολγα Γεροβασίλη η οποία με ωμά ψέματα αποπειράθηκε να διαψεύσει αυτό που είναι πλέον γνωστό σε όλους: την άλωση του κράτους από συγγενείς και φίλους των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» όχι μόνο επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Ν.Δ., αλλά αποκαλύπτει επιπλέον ότι τα 2/3 των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ μισθοδοτούνται από το κράτος» επισημαίνει στην ανακοινωσή του το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σημειώνει: «Έτσι προφανώς εννοεί η κυβέρνηση την τάχα «αποκομματικοποίηση της δημόσιας διοίκησης». Καταλύοντας κάθε έννοια αξιοκρατίας και στήνοντας στο Δημόσιο ένα ξέφρενο πάρτυ συγγενών και φίλων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, το οποίο πληρώνουν όλοι οι φορολογούμενοι».

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το άρθρο:Πηγή:ert.gr