ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης ολοκλήρωσε τη στροφή 180 μοιρών στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών

Για στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη στάση του στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Στη σημερινή συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε την πιστή τήρηση και πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο κ. Μητσοτάκης, αφού πρώτα προκάλεσε μια άνευ προηγουμένου αναταραχή στη χώρα με τον ακραίο λαϊκισμό του, αφού πρώτα ταυτίστηκε με τη Χρυσή Αυγή στη ρητορική μίσους κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και αφού εξέθεσε την Ελλάδα διεθνώς με την υποκρισία του, σήμερα ολοκλήρωσε τη στροφή 180 μοιρών στο θέμα αυτό», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει:

«Ως ΣΥΡΙΖΑ, χαιρετίζουμε τη σημερινή στάση του κυρίου Μητσοτάκη, που τηρεί και τιμά πλέον τη Συμφωνία των Πρεσπών με τον επίσημο τρόπο.

Ως επόμενο βήμα αναμένουμε την οφειλόμενη από αυτόν συγγνώμη, τόσο προς τον ΣΥΡΙΖΑ που συκοφάντησε, όσο και προς τον ελληνικό λαό τον οποίο εξαπάτησε με ψεύδη».

«Με το καλό να φέρει και προς κύρωση επιτέλους τις διμερείς συμφωνίες στη Βουλή που αναβάλλει, γιατί φοβάται το ίδιο του το κόμμα», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

www.ert.grΠηγή ert.gr