ΣΥΡΙΖΑ: Ακραία νεοφιλελεύθερος και υποκριτής ο Κ. Μητσοτάκης

«Ο ίδιος άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι τα εργασιακά δικαιώματα είναι μια αριστερή ιδεοληψία κι ότι το οχτάωρο είναι παρωχημένο, σήμερα προσπάθησε να καλλιεργήσει ένα δήθεν φιλεργατικό πρόσωπο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στο Λουτράκι.

Στην ίδια ανακοίνωση, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον πρόεδρο της ΝΔ ότι κατά τη διακυβέρνηση του κόμματός του, η ανεργία των νέων είχε φτάσει μέχρι το αστρονομικό ποσοστό του 60% και χατακτηρίζει «θράσος» την υπόσχεση για 600.000 θέσεις εργασίας.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Ο ίδιος άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι τα εργασιακά δικαιώματα είναι μια αριστερή ιδεοληψία κι ότι το οχτάωρο είναι παρωχημένο, σήμερα προσπάθησε να καλλιεργήσει ένα δήθεν φιλεργατικό πρόσωπο. Εξήγγειλε, μεταξύ άλλων την κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, την οποία είχε ανακοινώσει πριν λίγες μέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αποδεικνύοντας ότι τρέχει ασθμαίνοντας πίσω από την πραγματικότητα που τον έχει ξεπεράσει. Ο πρόεδρος του κόμματος κατά τη διακυβέρνηση του οποίου η ανεργία των νέων είχε φτάσει μέχρι το αστρονομικό ποσοστό του 60% έχει το θράσος, μάλιστα, να υπόσχεται 600.000 νέες θέσεις εργασίας. Ακραία νεοφιλελεύθερος και ακραία υποκριτής, θλιβερός ψεύτης. Υποψιαζόμαστε ότι μέχρι το Φθινόπωρο του 2019, όπου θα γίνουν οι εκλογές, ο κ. Μητσοτάκης θα αρχίσει να κατεβαίνει και σε πορείες εργαζομένων. Εκεί θα έχει και την ευκαιρία να διαφημίσει το έργο του ως Υπουργός των χιλιάδων απολύσεων».

 

www.ert.grΠηγή ert.gr