Ο Orlando Bloom περνάει δύσκολες στιγμές και βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς ο αγαπημένος του σκύλος, Mighty, έχει εξαφανιστεί εδώ και μερικές μέρες. Ο ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί τον πόνο του με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, όπου έκανε μια μακροσκελή συγκινητική ανάρτηση, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πώς προσφέρει 5.000 δολάρια σε όποιον τον βρει.

«Δεν θυμάμαι μια στιγμή στη ζωή μου, όπου είμαι τόσο ανοιχτά συντετριμμένος. Η αγριότητα που έχω νιώσει αυτές τις τελευταίες μέρες και οι αϋπνίες τις νύχτες με την ιδέα ότι ο μικρός μου έχει χαθεί και φοβάται, χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα για να τον προστατεύσω, είναι ένας ξύπνιος εφιάλτης.

Αισθάνομαι ανίσχυρος … ίσως όπως πολλοί άλλοι που χάνουν τα αγαπημένα τους άτομα ή δεν μπορούν να δουν τα αγαπημένα μας πρόσωπα λόγω των καιρών. Να εκτιμάμε τις στιγμές που μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε γιατί τίποτα δεν είναι εγγυημένο. Εμπιστευτείτε το και μην φοβάστε την αγάπη ή τον φόβο της απώλειας αγάπης. Η αγάπη είναι αιώνια.

Ο δεσμός μου με τον Mighty δείχνει αφοσίωση με τρόπους που δεν έχω καταλάβει πραγματικά μέχρι τώρα. Είμαι αφοσιωμένος πατέρας και σύντροφος, ωστόσο, υπάρχει ένας λόγος που τα αποκαλούν “ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου”. Μου λείπει. Στείλτε μια προσευχή για το μικρό μου δυνατό αγόρι να βρει το δρόμο του πίσω στην οικογένειά του».

Δες την ανάρτησή του:





Πηγή:tlife.gr