Είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων. Το τρυφερό κοτόπουλο μετατρέπεται σε μπουκίτσες και απογειώνεται με μία σπιτική sauce. 

Συστατικά

  • 3 μερίδες στήθος κοτόπουλου χωρίς δέρμα
  • 1 κούπα με κρουτόν
  • 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 1 κουτ. του γλυκού ξηρό θυμάρι
  • 1/2 φλιτζάνι βούτυρο, λιωμένο

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 200 βαθμούς C.
  • Κόβεις το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομματάκια τετράγωνα στο σχήμα.
  • Σε ένα μικρό μπολ, αναμειγνύεις το κρουτόν, την παρμεζάνα, το θυμάρι και το βούτυρο. Ανακατεύεις πάρα πολύ καλά μέχρι όλα τα υλικά να λιώσουν και να δημιουργηθεί ένα μείγμα.
  • Μαρινάρεις τα κομματάκια κοτόπουλου με το παραπάνω μείγμα, προσέχοντας να μαρινάρεις και τις δύο πλευρές.
  • Τοποθετείς τα μαριναρισμένα κομματάκια κοτόπουλου σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήνεις στους 200 βαθμούς για περίπου 15 λεπτά.



Πηγή:tlife.gr