Αν λατρεύεις τα πικάντικα, τότε αυτή η καυτερή πρόταση θα ανταμείψει τον ουρανίσκο σου.

Συστατικά

  • 1 πακέτο ζυμαρικά τύπου πένες
  • 1 συσκευασία ντοματοχυμό (500 γρ.)
  • 2 καυτερές πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1/4 του φλιτζανιού ελιές
  • 2 κουτ. της σούπας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • Μερικά φύλλα βασιλικού
  • Μία πρέζα ζάχαρη
  • Τριμμένο τυρί της επιλογής σου

Τρόπος Μαγειρέματος

  • Σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο, σοτάρεις το κρεμμυδάκι. Συμπληρώνεις με τις καυτερές πιπεριές και το σκόρδο.
  • Χαμηλώνεις τη φωτιά και προσθέτεις τον ντοματοχυμό, το αλάτι και την μία πρέζα ζάχαρη.
  • Σκεπάζεις με ένα καπάκι και αφήνεις τη σάλτσα σου να σιγοβράσει.
  • Απομακρύνεις από την φωτιά και προσθέτεις τις ελιές.
  • Παράλληλα, βράζεις τις πένες ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Σουρώνεις τα ζυμαρικά σου, αναμειγνύεις με την καυτερή σου σάλτσα, ανακατεύεις, προσθέτεις το τριμμένο τυρί και απολαμβάνεις!



Πηγή:tlife.gr