Συνεχίζεται η έρευνα των αρχών για τα αίτια της πτώσης, από ύψος περίπου 20 μέτρων, σε βράχια στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά, που προκάλεσε τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας.

Οι πρώτες ενδείξεις αποκλείουν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, εντύπωση ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι το κοριτσάκι έφυγε για τη βόλτα του από το σπίτι του στις 20:00 περίπου της Τρίτης, ωστόσο η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, από τη μητέρα της η οποία κατάγεται από την Ουκρανία.

Το παιδί, ήταν αρκετά χτυπημένο όταν βρέθηκε στη βραχώδη περιοχή, ενώ στο σημείο από όπου φέρεται να έπεσε βρέθηκαν τα ακουστικά της και μια σακούλα με φαγητό.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι αν η 11χρονη είχε κάποιο λόγο που την ώθησε να πέσει στο κενό από τόσο μεγάλο ύψος ή αν πρόκειται για ατύχημα που της στοίχισε τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της, με την οποία ζούσε το κοριτσάκι, ήταν σε διάσταση με τον πατέρα της.

Στην οικογένεια υπήρχαν προβλήματα, καθώς ο πατέρας είχε θέματα με το αλκοόλ και μάλιστα γι’ αυτόν τον λόγο ήταν και γνώριμος της αστυνομίας στην περιοχή.

www.ertnews.grΠηγή ert.gr