Συνεχίζουν την ανεξέλεγκτη δράση τους οι συμμορίες ανηλίκων. Αυτή τη φορά θύμα τους υπήρξε ένας 18χρονος. Όπως περιγράφει αποκλειστικά στην ΕΡΤ, ενώ βρισκόταν μαζί με φίλο του σε λεωφορείο στην περιοχή του Μενιδίου , τέσσερις ανήλικοι με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν χρήματα και κινητό , μπροστά στα έκπληκτα μάτια των επιβατών.

Τα δύο παιδιά επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της γραμμής Α10, για να πάνε σινεμά. Στη στάση του νεκροταφείου του Μενιδίου, στο όχημα ανέβηκαν τέσσερις ανήλικοι Ρομά, σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων και τους πλησίασαν.

” Με πλησίασε ο ένας και μου έπιασε συζήτηση σχετικά με τα μαλλιά μου, με έκλεισε σε μια γωνία και μου είπε ότι θα με σκοτώσει εάν δεν του δώσω όσα χρήματα έχω πάνω μου. Ταυτόχρονα άλλο μέλος της συμμορίας έβγαλε ένα μαχαίρι και απείλησε τον φίλο μου πως εάν δεν με πείσει να δώσω χρήματα θα μας σκοτώσουν και τους δύο” λέει ο 18χρονος στον ρεπόρτερ της ΕΡΤ.

Τελικά τα δύο παιδιά έδωσαν τα κινητά τους στους ανήλικους, καθώς φοβήθηκαν για τη ζωή τους. Φεύγοντας τα μέλη της συμμορίας χτύπησαν τον έναν νεαρό στο χέρι, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων επιβατών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο λεωφορείο.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.grΠηγή ert.gr