Ο αγαπημένος μεζές στην πιο γλυκιά έκδοση του.

#tsoulotip: Αφήνουμε το συκώτι στο ξινόγαλο για να αποβάλει την άσχημη μυρωδιά του και να γίνει πιο μαλακό.

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε κύβους

500 ml ξινόγαλο

3 ξερά κρεμμύδια, κομμένα σε κάθετες φέτες

Χυμό από 1 λεμόνι

2 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή

1 κ.γ. ρίγανη

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Ρύζι, για το σερβίρισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr