Με ανάρτησή της στο Twitter η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία, σημειώνοντας ότι “χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους”.

«Ο Ολυμπιονίκης και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, που χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους», αναφέρει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Λίγο νωρίτερα, τα συγχαρητήριά του στον Λευτέρη Πετρούνια είχε εκφράσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του δικού του λογαριασμού στο twitter κάνοντας λόγο για “τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο”.

“Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.

“Πολλά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας. Συγκεντρώνοντας 15,400 βαθμούς, αναδείχθηκε για πέμπτη φορά στην πορεία του πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους – και μάλιστα με διαφορά από τους αντιπάλους του.

Μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό, επέστρεψε στην ενεργό δράση και έδειξε για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος αθλητής είναι.

Γράφει ιστορία στην ελληνική και παγκόσμια ενόργανη γυμναστική και δίνει σε όλους μας ένα σπουδαίο παράδειγμα υπομονής και επιμονής προς τη νίκη,» έγραψε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης.

 

www.ertnews.gr

Πηγή ert.gr