Όπως έγινε γνωστό πριν λίγο καιρό ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συμμετείχε ως guest στο Σουηδικό The Bachelor προκειμένου να διδάξει στις παίκτριες ένα χορευτικό με το οποίο θα εντυπωσίαζαν τον άντρα που διεκδικούσαν. Ο ηθοποιός μιλώντας στον Γιάννη Βίτσα και το περιοδικό “7μέρες Tv” με αφορμή το ρόλο του στην καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», αποκαλύπτει πως προέκυψε η συμμετοχή στο ριάλιτι αλλά και ότι όλα γινόντουσαν βάσει σεναρίου.

Αλλάζω θέμα.  Είναι αλήθεια ότι δίδαξες υποκριτική στα κορίτσια του Σουηδικού «bachelor»;

Δε δίδαξα υποκριτική. Ήταν μία περίεργη καραμπόλα το πώς βρέθηκα σ’ αυτό το πρόγραμμα. Πήγα ένα ταξίδι αναψυχής στην Στοκχόλμη και στην Κοπεγχάγη. Έτυχε να γνωρίσω τους ανθρώπους που είχαν σχέση μ’ αυτή την παραγωγή. Επρόκειτο να γυρίσουν στην Ελλάδα την πέμπτη σαιζόν του bachelor. Σε ένα από τα επεισόδια ένας γνωστός καλλιτέχνης της χώρας που φιλοξενούνταν το πρόγραμμα θα επισκέπτονταν τα κορίτσια. Επειδή εκείνη την περίοδο έκανα το «Mama mia» στο θέατρο και οι Αbba  ως γνωστόν είναι η θρησκεία τους, τους δίδαξα ένα χορευτικό για να το δείξουν στον bachelor. Το πρόγραμμα ήταν με σενάριο. Δεν ήταν τίποτα τυχαίο στο ριάλιτι. Υπήρχε κανονικά σκαλέτα με σενάρια που ακολουθούνταν από τους παίκτες.

Έτυχε να παρακολουθήσεις το ελληνικό  bachelor;

Το παρακολούθησα αποσπασματικά. Δεν θα δω εύκολα τέτοιου είδους προγράμματα. Στο Σουηδικό πρόγραμμα συμμετείχα γιατί ήταν μια επαγγελματική πρόταση για μια μεγάλη ξένη παραγωγή που πληρώθηκα πάρα πολύ καλά.

Τα ριάλιτι πάντως φέτος έχουν ενεργό ρόλο στα τηλεοπτικά προγράμματα.

Δεν κάνουν όμως τρελές τηλεθεάσεις. Περιμένανε φαντάζομαι περισσότερα από το «bachelor» και το «big brother» οι τηλεοπτικοί σταθμοί που τα προβάλουν. Κυμαίνονται νομίζω σε νούμερα χαμηλά για τις προσδοκίες των καναλιών.  

Αν σου πρότειναν να παρουσιάσεις τον επόμενο κύκλο του big brother θα το έκανες;

Όχι. Θα με ενδιέφερε η παρουσίαση αλλά όχι σε ένα τέτοιο πρόγραμμα. Θα δοκιμαζόμουν σε κάτι άλλο που ίσως θα μου ταίριαζε. Δε θα μπορούσα να υποστηρίξω εγώ ένα τέτοιο πρόγραμμα.

Έχεις περάσει ξυστά όμως από την παρουσίαση.

Έχω παρουσιάσει τον φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης στη ΝΕΤ. Ήμουν παρουσιαστής επίσης στο filmnet πολύ παλιά με την Κάλλυ Τσιλίδου. Παρουσιάζαμε το πρόγραμμα του καναλιού.Πηγή:tlife.gr