Στην 5η θέση στον κόσμο οι Σερραίοι Χρήστος Βαλαλάς και Ηλιάνα Βακιρτζή

Την 5η θέση στον κόσμο κατέλαβε η Εθνική ομάδα μικτής σκυταλοδρομίας 4Χ50 επιφάνεια στη διάρκεια της δεύτερης μέρας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης εφήβων – νεανίδων που διεξάγεται στην πόλη Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου.

Μέλη της Ελληνικής ομάδας οι δύο Σερραίοι αθλητές Χρήστος Βαλαλάς και Ηλιάνα Βακιρτζή που μαζί με τους Χριστίνα Ιωάννα Σκυλουράκη και Θανάση Δημούλιο κατέκτησαν την 5η θέση με 1.10.90 (το πρωί στους προκριματικούς είχαν περάσει με τον 4ο  καλύτερο χρόνο 1.11.49).

Οι δύο αθλητές του τμήματος τεχνικής κολύμβησης του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Χρήστος Βαλαλάς και Ηλιάνα Βακιρτζή με τα Ελληνικά χρώματα στο Παγκόσμιο της Αιγύπτου

Χρυσό ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, χάλκινο ο Θωμάς Τσιγγέλης

Η Ελληνική τεχνική κολύμβηση πανηγύρισε ένα χρυσό κι ένα χάλκινο μετάλλιο κατά τη διάρκεια της δεύτερης μέρας των τελικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος τεχνικής Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων

Οι γονείς των Ελλήνων αθλητών δίνουν βροντερό παρών στο κολυμβητήριο της Αιγύπτου

Ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος έκανε μια εκπληκτική κούρσα στον τελικό των 200 μ. διπλά πέδιλα Εφήβων κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1.38.02. και ο Θωμάς Τσιγγέλης το χάλκινο μετάλλιο στα 1.500 μ. επιφάνεια εφήβων με 13.22.29.

Φώτο: MADE BY MARIO

www.ert.grΠηγή ert.gr