Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα θεάτρου που ήταν χθες, η Κατερίνα Διδασκάλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα από θεατρική παράσταση στην οποία είχε πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν, στέλνοντας έτσι το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες μέρες που ζούμε στην Ελλάδα λόγω κορονοϊού.

«Θέατρο στην αρχαιότητα σήμαινε το σύνολο των ανθρώπων που μαζεύονται να δουν ένα θέαμα. Αυτογνωσία, μαγικές διαδρομές, σημαντικούς ανθρώπους, μεγάλες φιλίες, και το κυριότερο: τη χαρά να ζω από το όνειρο των 15 μου χρόνων. Αυτά είναι κάποια από τα δώρα που μου έχει δώσει το θέατρο αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο είναι αισθητή η απουσία της υπέροχης ενέργειας σας και ειλικρινά ανυπομονώ να βρεθούμε ξανά.

Ας δούμε αυτή τη δοκιμασία σαν μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση. Ας μείνουμε προσηλωμένοι στα όνειρά μας στους στόχους μας. Με σκέψεις ευγνωμοσύνης γι αυτά που έχουμε.

Σήμερα έχω λοιπόν να ευχαριστήσω όλους εσάς που τόσα χρόνια μοιράζεστε μαζί μου ταξίδια του νου και της ψυχής και με απογειώνετε με τη ζεστή σας παρουσία, τα σχόλια και το χειροκρότημά σας.Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά τα δώρα που μου έχει δώσει το θέατρο όλα αυτά τα χρόνια… Δηλαδή εσείς!

Καλή αντάμωση επί σκηνής και καλή υγεία! Σας στέλνω την αγάπη μου, Κατερίνα Διδασκάλου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή:tlife.gr