#tsoulotip: Το τσουρέκι γενικά χρειάζεται πολύ ζύμωμα γιατί όσο πιο πολύ το χτυπάμε τόσες περισσότερες ίνες δημιουργούμε στην ζύμη.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

3 κ.γ. μαγιά ξερή

Ξύσμα από ένα πορτοκάλι

1/4 κ.γ. μαστίχα

1/4 κ.γ. μαχλέπι

3 μεγάλα αυγά

120 ml γάλα, πλήρες

3/4 κ.γ. αλάτι

150 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κύβους

2 κρόκους, αραιωμένους σε λίγο νερό

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr