Ζύμη κρουασάν σε σχήμα muffin γίνεται; Μα φυσικά!

#tsoulotip: Ανοίγουμε τη ζύμη σε πολύ λεπτό πάχος, για να μπορέσουμε να τη ρολάρουμε αρκετές φορές και να έχει περισσότερες στρώσεις.

ΥΛΙΚΑ

Για τα cruffins:

450 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.

240 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

60 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

160 ml ζεστό γάλα, πλήρες

2 αυγά, medium

4 κ.σ. ζεστό νερό

2 κ.γ. μαγιά, ξερή

2 κ.σ. ηλιέλαιο

Για τη γλυκιά γέμιση:

500 ml γάλα, πλήρες

100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική

50 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

40 γρ. κορν φλάουερ

3 κρόκους

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com





Πηγή:gossip-tv.gr