Είδαμε πρώτη φορά νύφη τη Σία Κοσιώνη νύφη και εντυπωσιαστήκαμε! 

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Direct και τον Τάκη Χατζή για τη Σία Κοσιώνη και αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τη νύφη της.

Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Είμαι πάρα πολύ τυχερή γιατί έχω μια καταπληκτική νύφη! Είμαι πολύ τυχερή γιατί έχω μία νύφη που μόνο καμαρώνω. Και την καμαρώνω πολύ! Την καμαρώνω ως γυναίκα, ως επαγγελματία, ως σύντροφο και ως μάνα. Όταν σας λέω την καμαρώνω, την καμαρώνω πραγματικά. Την βλέπω να βγαίνει στην τηλεόραση και να είναι όμορφη, λαμπερή… Την βλέπω να είναι με τη φόρμα της να παίζει με τον Δημούλη και με όλα τα παιδιά του Κώστα… Είμαι πάρα πολύ τυχερή! Προσπαθώ με όποιο τρόπο έχω να της δείξω την αγάπη μου και την τρυφερότητά μου.»!

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι καμιά Κρουέλα Ντε Βιλ επειδή εσείς έχετε αποφασίσει να με παρουσιάζετε έτσι. Δε σημαίνει πως εγώ στην κανονική μου ζωή δεν είμαι σύντροφος, μάνα, γιαγιά. Βεβαίως μιλάω στα παιδιά μου. Δεν είμαι παρεμβατική, δε με παίρνει να είμαι. Αλλά βεβαίως θα πω τη γνώμη μου»!

Στο σημείο όπου καθόταν η Ντόρα Μπακογιάννη και μιλούσε ακριβώς πίσω της στο πλάνο υπήρχε ένα έπιπλο στο οποίο είχε τοποθετημένες κάποιες φωτογραφίες της οικογένειας, ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Σία νύφη κάτι που παρατήρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιας και προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την εκπομπή του Τάκη Χατζή!

Δείτε στην gallery τη Σία Κοσιώνη νύφη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Πηγή:gossip-tv.gr