Σήμερα τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς

Αναρτώνται σήμερα το μεσημέρι στην ιστοσελίδα του ΔΟΠΑΦΜΑΗ τα ονόματα των 900 παιδιών που θα απορροφηθούν – εκτός ΕΣΠΑ – από τους παιδικούς σταθμούς του δήμου Ηρακλείου κατά το ερχόμενο σχολικό έτος.
Και φέτος γίνεται δεκτή από τις δομές του ΔΟΠΑΦΜΑΗ η πλειοψηφία των αιτούμενων νηπίων, σε ποσοστό 90-95%. Ωστόσο, όπως συμβαίνει επί σειρά ετών, μόνο τα μισά βρέφη, περίπου 350, θα εξυπηρετηθούν από τους δημοτικούς σταθμούς, λόγω έλλειψης δομών και προσωπικού.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΦΜΗ Νίκος Φακουρέλης, οι γονείς θα μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τα αποτελέσματα επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα του Οργανισμού, όπου μπορούν να έχουν ενημέρωση για διάφορα θέματα της προσχολικής αγωγής κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Η διαδικασία των ενστάσεων ξεκινά την ερχόμενη Δευτέρα. Για τρεις ημέρες, μέχρι την Τετάρτη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις ενστάσεις τους στα γραφεία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ, στην Χανιώπορτα. Σύμφωνα με τον κ. Φακουρέλη, η εξέταση των ενστάσεων θα γίνει άμεσα και τα παιδιά θα μπορούν να προσέρχονται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς από τις αρχές του Σεπτεμβρίου.

www.ert.grΠηγή ert.gr