Απίστευτο σάλο έχει προκαλέσει η ανάρτηση του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορου Βερναρδάκη, για την Νίκη Κεραμέως, αποκαλώντας την υπουργό «Ρούλα Πισπιρίγκου τη δημόσιας Παιδείας».

Πιο αναλυτικά, ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με ανάρτησή του ενός δικού του βίντεο στο TikTok συγκρίνει την υπουργό Παιδείας με την προφυλακισμένη κατηγορούμενη για παιδοκτονία, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είναι η Νίκη Κεραμέως η Ρούλα Πισπιρίγκου της Δημόσιας Παιδείας;

  • Στέρησε από 50.000 νέους και νέες την είσοδο στα Πανεπιστήμια.
  • Αναγνώρισε ίσα επαγγελματικά δικαιώματα στης πάσης φύσεως ιδιωτικά κολλέγια με τα Πανεπιστήμια και τα Πολυτεχνεία.
  • Έβαλε δίδακτρα σε όλα τα μεταπτυχιακά.
  • Μετέτρεψε την επαγγελματική εκπαίδευση σε ανειδίκευτη φτηνή εργασία και τον μισθό των παιδιών σε χαρτζιλίκι.
  • Προσέλαβε αστυνομικούς στα Πανεπιστήμια, αντί για ερευνητές δασκάλους και πανεπιστημιακούς καθηγητές.
  • Αντικατέστησε τα πτυχία με πιστοποιητικά χαμηλής αξίας»

αναφέρει χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όμως λίγο αργότερα «κατέβασε» το βίντεο από τη σελίδα του.

Αντίδραση της ΝΔ: ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ

Σκληρή η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας μετά την ανάρτηση και τους χαρακτηρισμούς του Χρ. Βερναρδάκη για την Νίκη Κεραμέως.

«Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βερναρδάκης ξεπέρασε ακόμη και τα πιο ακραία troll του ΣΥΡΙΖΑ σε τοξικότητα. Σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζει την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, «Πισπιρίγκου της παιδείας» σημείωσε και υπογραμμίζει «Προφανώς πιστεύει ότι παρομοιάζοντας την υπουργό με μια υπόδικο, μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά αντιπολιτευτικής δημοσιότητας. Το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει ότι η χυδαιότητα που εκπέμπεται από τον ίδιο και το κόμμα του, δεν έχει τέλος!» σημειώνει η απάντηση της Ν.Δ. ενώ κλείνοντας απαιτεί «από τον κ. Τσίπρα να καταδικάσει την άθλια επίθεση του στενού συνεργάτη του στην υπουργό Παιδείας» τονίζοντας πως «αν δεν το κάνει θα είναι σαν να την συνυπογράφει».

 

www.ertnews.grΠηγή ert.gr