Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα γνωρίστηκαν πριν περίπου πέντε χρόνια, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και… τα υπόλοιπα είναι ιστορία! Το μεσημέρι της Πέμπτης, το ερωτευμένο ζευγάρι έκανε την πιο όμορφη ανακοίνωση μέσα από τα social media, αποκαλύπτοντας στον κόσμο ότι περιμένει τα δίδυμα παιδιά του! Η μελαχρινή καλλονή είναι έγκυος για πρώτη φορά και η χαρά της είναι απερίγραπτη που θα κάνει τον σύζυγό της… μπαμπά!

Μια από τις μεγαλύτερες αγάπες του ζευγαριού είναι και ήταν τα… ταξίδια! Η Χριστίνα και ο Σάκης έχουν ταξιδέψει μαζί σχεδόν όλον τον κόσμο και έχουν ζήσει μερικές από τις πιο όμορφες και αξέχαστες εμπειρίες. Μπορεί εξαιτίας της πανδημίας να μη μπορούν πλέον να ταξιδέψουν τόσο εύκολα στο εξωτερικό, ωστόσο έχουν τόσες αναμνήσεις από τις αποδράσεις τους που τους φτάνει και τους περισσεύει! Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα σε δηλώσεις της στο TLIFE είχε αποκαλύψει πως αυτό που της λείπει περισσότερο στην καραντίνα είναι φυσικά… τα ταξίδια! (Διάβασε εδώ περισσότερα)

“Μας λείπουν τα ταξίδια πάρα πολύ, να ταξιδέψουμε εκτός Ελλάδος. Δεν έχουμε βάλει ακόμη στόχο για τον επόμενο προορισμό μας, προς το παρόν. Περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί όλη η κατάσταση, αν θα πάρει ένα μήνα ή έναν χρόνο, κανείς δεν ξέρει” είχε τονίσει η Influencer στο TLIFE.

Διάβασε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Όλες οι φορές που το ερωτευμένο ζευγάρι έχει εκφράσει την επιθυμία του για οικογένεια!

Εμείς μαζέψαμε μερικά από τα πιο όμορφα ταξίδια του ερωτευμένου ζευγαριού, το οποίο σε λίγους μήνες θα αποκτήσει επιτέλους οικογένεια και σου παρουσιάζουμε στιγμιότυπα και βίντεο από τις εξωτικές αποδράσεις του: από τον μήνα του Μέλιτος στην Ιρλανδία, τις υπέροχες στιγμές στον Άγιο Δομίνικο, το ταξίδι της πρώτης επετείου του στην Καππαδοκία και άλλα πολλά. 

  • Το πρώτο ταξίδι της Χριστίνας και του Σάκη, στις αρχές της σχέσης τους ήταν στην Σκωτία το 2016.

  • Μήνας του μέλιτος… στην Ιρλανδία!

Kiki Challenge στο Δουβλίνο!

  • Για την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο Σάκης και η Χριστίνα έκαναν ένα μαγικό ταξίδι στην Καππαδοκία!

  • Φυσικά σε αυτό το θέμα δεν θα αφήναμε απ’ έξω τις στιγμές που έζησαν στον Άγιο Δομίνικο, όπου βρισκόταν ο Σάκης Τανιμανίδης για τις ανάγκες του Survivor.

  • Ένα ακόμη εξωτικό ταξίδι του ζευγαριού ήταν και στο Παλαού!

  • Το τελευταίο ταξίδι της Χριστίνας και του Σάκη, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία σε ολόκληρο τον κόσμο, ήταν στις αρχές του 2020 στις Φιλιππίνες. 

Μπορεί να μη γνωρίζουν ακόμη πού θα είναι ο επόμενος προορισμός τους, αλλά αυτό που ξέρουν σίγουρα είναι ότι το πιο όμορφο ταξίδι της ζωής τους ξεκινά τώρα!

Πηγή:tlife.gr