Με την πανδημία να βρίσκεται σε έξαρση, η χώρα μας συνεχίζει να βρίσκεται σε καθεστώς lockdown, τουλάχιστον μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου. Οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz μένουν σπίτι για ακόμη μια φορά, προσέχοντας την υγεία τους και ανυπομονώντας να τελειώσει επιτέλους αυτή η δύσκολη περίοδος και να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους. Για τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη, η ζωή στην καραντίνα μπορεί από τη μία να χαρακτηριστεί απαιτητική, μιας και έχουν τέσσερα παιδιά μαζί και από την άλλη διασκεδαστική!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και η παρουσιάστρια της ΕΡΤ και πρώην μοντέλο, όπως και την προηγούμενη φορά, έτσι και τώρα, προσπαθούν να βρουν πρωτότυπους και συγχρόνως εκπαιδευτικούς τρόπους για να απασχολήσουν την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα.

Με τέσσερα παιδιά στο σπίτι, το αγαπημένο ζευγάρι δεν βαριέται ποτέ και εφευρίσκει καθημερινά καινούργιες διασκεδαστικές δραστηριότητες, για να περάσουν ποιοτικό χρόνο ως οικογένεια. Μερικά από τα πράγματα που κάνουν μαζί είναι ζωγραφική, αμέτρητα παιχνίδια, χορός, κηπουρική, ενώ ασχολούνται και με το… κοτέτσι της οικογένειας!

Δες πώς περνούν την καραντίνα ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη: 

  • Μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής  • Ξέφρενοι χοροί μέσα στο σπίτι

Μπαμπάς και κόρες χορεύουν στην κουζίνα του σπιτιού τους και είναι απολαυστικοί!

  • Μάζεμα αυγών από το κοτέτσι τους

Το σπίτι της Κάτιας και του Σάκη βρίσκεται έξω από την Αθήνα και εκεί έχουν καταφέρει να φτιάξουν όχι μόνο το δικό τους θερμοκήπιο αλλά και το κοτέτσι τους προκειμένου τα προϊόντα που καταναλώνουν να είναι δικής τους παραγωγής και να ξέρουν ακριβώς από που προέρχονται. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Κάτια Ζυγούλη μας ξεναγεί στο κοτέτσι της!

  • Ο Σάκης Ρουβάς μαθαίνει ζωγραφική και μεγαλουργεί!

  • Πεζοπορία στο βουνό

Η οικογένεια Ρουβά έστειλε Μετακίνηση 6 και πήγε για σωματική άσκηση στο βουνό, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε! O Σάκης με τα παιδιά μάζεψαν άγρια κούμαρα για να φτιάξουν την τέλεια σπιτική μαρμελάδα!Πηγή:tlife.gr