Η Ραχήλ Μακρή φέτος συμμετέχει στο Just The 2 Of Us και μαζί με τον Ηλία Βρεττό πρόκειται να μας χαρίσουν μοναδικά ντουέτα επί σκηνής. Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του show τραγουδιού και η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ΣΥΡΙΖΑ έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, ερμηνεύοντας τις Αναπάντητες Κλήσεις της Έλενας Παπαρίζου. 

Βέβαια, η συμμετοχή της στο J2US ήταν αφορμή για να βρεθεί ξανά στο “στόχαστρο” των οπαδών του ΠΑΟΚ. Η Ραχήλ είχε προκαλέσει στο παρελθόν τους οπαδούς, με μία ανάρτηση κατά του Ιβάν Σαββίδη, την οποία δεν ξέχασαν από ό,τι φαίνεται, αφού τα social media γέμισαν με αρνητικά σχόλια εναντίον της. Η πρώην Βουλευτής τα είχε βάλει τόσο με τον ισχυρό άντρα, όσο και με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντάς τους, μάλιστα “εγκληματική οργάνωση”.

Για το θέμα αναγκάστηκε να πάρει θέση μάλιστα κι ο παρουσιαστής της εκπομπής, Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος κι έγραψε στο Facebook: «Πραγματικά τέτοιες αναρτήσεις είναι λυπηρές. Εγώ ούτε το γνώριζα και η μία είναι όσο ήμασταν στη σκηνή. Πότε έγινε αυτό; Καλύτερα να μην πω άλλα εδώ!».

Το TLIFE επικοινώνησε με την Ραχήλ Μακρή και τη ρώτησε αν γνωρίζει κάτι για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, ότι τέθηκε εκτός παιχνιδιού. Η πρώην βουλευτής απάντησε πως δεν έχει λάβει κάποια τέτοια ενημέρωση. “Δεν με έχει ενημερώσει κάποιος. Εγώ πήγα σε ένα φιλανθρωπικό σόου”.

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή:

Όλα είχαν ξεκινήσει, όταν ο Ιβάν Σαββίδης είχε συναντηθεί πριν 2,5 χρόνια με τον Τσαβούσογλου με την ιδιότητα του συντονιστή του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού της Περιφέρειας των χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, με σκοπό να συζητήσει την επανέναρξη της Θείας Λειτουργίας στη Μονή της Παναγίας Σουμελά. Τότε, η Ραχήλ Μακρή είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον του Ιβάν Σαββίδη, κάνοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν το ξέχασαν και με αφορμή τη χθεσινή της εμφάνιση, κατέκριναν την γνωστή πολιτικό για την εμφάνισή της στο show του Open Tv.

Διάβασε την ανάρτηση που είχε κάνει η Ραχήλ Μακρή:Πηγή:tlife.gr