Ιδιαίτερα δύσκολο είναι το τελευταίο 24ωρό για τον Νίκο Παρτσώλη. Ο δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης της Φαίης Σκορδά που απολαμβάνουμε κάθε μέρα μέσα από το Πρωινό, αποχαιρέτησε χθες τη μητέρα του η οποία “έφυγε” σε ηλικία μόλις 69 ετών.

Ο Νίκος Παρτσώλης που ήταν ιδιαίτερα δεμένος μαζί της, μια μέρα μετά τον θάνατό της προχώρησε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κείμενό του πραγματικά ραγίζει καρδιές.

 

“Γελάσαμε γλυκούλα με το αστείο σου. Την Κυριακή να μου λένε «Χρόνια Πολλά» και τη Δευτέρα «συλλυπητήρια» επειδή βαρέθηκες κι έφυγες. Έτσι της ήρθε χθες να μην ξυπνήσει ποτέ!

Στα 69 της έφυγε, που στα 69 του έφυγε κι ο μπαμπάς μου. Που μαζί με έκαναν στις 6/9. Μα πόσο γελάσαμε με το αστείο σας. Γενέθλια γιορτή θα τα γιορτάζω με επιτυχία !Στην κηδεία δεν πήγα. Δεν το μπορώ. Ήμουν όμως εκεί. Τηλεφωνικά σε ανοιχτή ακρόαση από το τηλέφωνο της αδερφής μου. Στις 11:00 ακριβώς άκουσα τον παπά να ξεκινά να ψέλνει , στις 11:16 τις καμπάνες που χτύπησαν πένθιμα , στις 11:24 άκουσα το παγωμένο ταπ ταπ που έκανε το φτυάρι στο χώμα…Λίγο πριν, στις 11 παρά , μου λέει η αδερφή μου ανάμεσα σε λυγμούς και μύτες να ρουφάνε δάκρυα : «Η κορνίζα της μαμάς που έφερα νομίζω θέλει γυάλισμα». Για να της απαντήσω μέσα στους δικούς μου λυγμούς: «Με πατάτα ωμή καθαρίζει. Έχεις;»

Αυτά τα παιδιά δημιούργησε η μανούλα μας. Κάναμε το καλύτερο που μπορέσαμε…Τέτοια ποστ τα κορόιδευα όταν τα έβλεπα. “Αφού δεν τα διαβάζει αυτός που έφυγε , τι τα γράφεις” …σκεφτόμουν. Είναι όμως αυτή η γαμημένη ανάγκη να της απευθυνθείς και δεν μπορείς. Είναι η πίκρα που δεν μπορείς να την πάρεις πια τηλέφωνο και να το σηκώσει. Είναι ο καημός που δεν ξέρεις πού είναι τώρα κι αν περνάει καλά. Είναι επώδυνο…Αλλά αυτό μου έμαθε να κάνω. Να το μοιράζομαι αυτό που με «πνίγει».

Έτσι μου έλεγε: «Όλα θα περάσουν. Όπως περαστικοί είμαστε κι εμείς …» έγραψε χαρακτηριστικά.

 Πηγή:tlife.gr