Δύσκολες στιγμές βιώνει τελευταία η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος της πατέρας. Συγκεκριμένα, άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Δευτέρα, σε ηλικία 88 ετών.

Το βράδυ του Σαββάτου, μόλις έξι μέρες μετά το δυσάρεστο γεγονός που την συγκλόνισε, η αγαπημένη ηθοποιός έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης που της έστειλαν.

«Θα ήθελα μέσα απ την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη που μου δωσάτε με τις ευχές σας για την απώλεια του πατέρα μου. Θα ήθελα να απαντήσω στον καθένα προσωπικά και είχα αρχίσει να το κάνω μέχρι που το fb μου το απαγόρευσε λέγοντας ότι μπορεί να είναι spam (ποτέ δεν κατάλαβα τι εννοούσε!!!). Ο πατέρας μου έφυγε ήρεμα στο σπίτι του, έχοντας πάρει πολλή αγάπη, φροντίδα, νοιάξιμο από τη μητέρα μου κυρίως αλλά και από μας. Το ότι δε θα τον ξαναδώ μου φαίνεται πολύ σκληρό αλλά πάντα θα υπάρχει ζωντανά μέσα στην καρδιά και στη σκέψη μου. Όλες οι αναμνήσεις από εκείνον θα με ακολουθούν για πάντα στη ζωή μου, και κάθε φορά που θα τον σκέφτομαι θα χαμογελάω τρυφερά, γιατί αυτό μου έρχεται σαν πρώτη αντίδραση. Εύχομαι να είστε όλοι καλά και το τέλος αυτού του σκληρού συμπαντικού μαθήματος που τώρα βιώνουμε να μας βρει γερούς και να μας κάνει καλύτερους ανθρώπους…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή:tlife.gr