Το φθινόπωρο είναι πλέον και επίσημα εδώ.

Όπως κάθε Tρίτη, έτσι και σήμερα, μέσα από το Bovary, η Πελαγία Χριστάκη απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας. Έχει την λύση για όλα όσα σας απασχολούν αυτή την περίοδο για το στιλ, τις νέες τάσεις και τις επικείμενες αγορές σας.

Ποια κομμάτια να επιλέξω σε κάθε περίσταση; Σε ποια trends αξίζει να επενδύσω; Ποιοι συνδυασμοί θα επιτύχουν το πιο κομψό αποτέλεσμα; Οι ερωτήσεις και αυτή την εβδομάδα έχουν ενδιαφέρον και βρίσκουν την απάντηση που αναζητούν, δια στόματος Πελαγίας.

Θ. Λ. 27 ετών. Καλησπέρα, ελπίζω όλα καλά. Μου αρέσει πολύ ο συνδυασμός φόρεμα-sneakers ακόμα και τον χειμώνα. Τα λευκά αθλητικά, όμως, λερώνονται πολύ και στο τέλος ντρέπομαι να τα φορέσω (είναι, όμως, πιο κλασικά και ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και prints στα φορέματά μου).Τι άλλο χρώμα θα μπορούσα να επιλέξω ώστε να μην δείχνει τόσο βρώμικο αλλά να μην μοιάζει το αποτέλεσμα παρδαλό;

Οπως ανέφερα και σε προηγούμενα άρθρα, αν δεν σου αρέσει το λευκό sneaker μπορείς να το αντικαταστήσεις με ένα suede σε άλλο χρώμα, παστέλ ή ακόμα και μαύρο.

Μια απλή συμβουλή βρε κορίτσια που εφαρμόζω κι εγώ στο σπίτι: τα πλένω στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς για ευαίσθητα.

Ανοίγεις τα κορδόνια κια βγάζεις τους πάτους (αν βγαίνουν) και δεν γεμίζεις το πλυντήριο με άλλα πράγματα, παρά μόνο με τα sneakers σου. Ετσι καταφέρνω να κρατώ λευκά τα sneakers μου. Μην το παρακάνεις, όμως, με τις πλύσεις και δες αν είναι δερμάτινα ή από δερματίνη: η δερματίνη δεν παθαίνει κάτι. Αν δεις λίγο μετά το πλύσιμο ότι είναι λίγο πιο στενά μη φρικάρεις, ανοίγουν.Πηγή:bovary.gr