Όλοι και όλες ξέρουμε την σημασία της «καρέκλας» μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Από τις πιο τακτικές μέχρι τις πιο ακατάστατες όλες έχουμε μια καρέκλα στο υπνοδωμάτιο που πολλές φορές αναλαμβάνει ρόλο κρεμάστρας και καλόγερου.

Ξέρετε, κάθε πρωί όταν δεν βρίσκετε τι να βάλετε και δοκιμάζετε πολλά διαφορετικά ρούχα μέσα στα τελευταία 10 λεπτά πριν φύγετε τρέχοντας για την δουλειά. Αν δεν έχετε καρέκλα όλα αυτά τα ρούχα συνήθως καταλήγουν πάνω στο κρεβάτι ή ακόμα και πάνω στον σύντροφο σας που κοιμάται. Εκτός φυσικά αν έχετε μία «στολή», μία φόρμα που μπορεί να σας βγάλει από την δύσκολη θέση κάθε πρωί. Το θηλυκό slip dress είναι η καλύτερη στολή και μπορεί να φορεθεί κάθε μέρα και πολλές διαφορετικές περιστάσεις το φθινόπωρο.

Χάρη στην αναβίωση των 90s το Instagram είναι γεμάτο με silky, μεταξωτά midi φορέματα σε σχεδόν κάθε απόχρωση.

Είναι κομψό και ευκολοφόρετο, ενώ μπορεί να φορεθεί με αμέτρητους συνδυασμούς, από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με τα κατάλληλα παπούτσια και αξεσουάρ μπορεί να φορεθεί στο γραφείο άλλα και στις βόλτες του Σαββατοκύριακου. Κι αν νομίζετε πως είναι πολύ καλοκαιρινό, μάλλον δεν το έχετε δοκιμάσει με πλεκτές ζακέτες ή με ζιβάγκο και booties.

Eμείς βρήκαμε κομψές ιδέες και τα πιο στιλάτα slip dresses για το φθινόπωρο. Με αυτά δεν θα χρειαστεί να προβληματιστείτε ξανά το πρωί και θα έχετε και την καρέκλα ελεύθερη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RealisationΠηγή:bovary.gr