Ενας χωρισμός είναι πάντα δύσκολος, ειδικά όταν ένας από τους δύο δεν τον θέλει.

Είτε η σχέση ήταν μικρή είτε μακροχρόνια, ο χωρισμός πάντα μας στεναχωρεί και να μας δημιουργεί διάφορα αρνητικά συναισθήματα.

Μια σχέση όμως πρέπει να τελειώνει όταν οι άνθρωποι δεν νιώθουν καλά μέσα σε αυτή. Οταν δεν υπάρχει κατανόηση, σεβασμός και επικοινωνία, τότε τα πράγματα έχουν ημερομηνία λήξης.  

Σίγουρα το πώς αντιδράει κάποιος σε έναν χωρισμό εξαρτάται κυρίως από τον χαρακτήρα του. Σε αυτό το άρθρο όμως θα εστιάσουμε στο πώς ανιδράει κάθε άνθρωπος ανάλογα με το ζώδιό του. 

Πώς αντιδρούν τα ζώδια όταν μια σχέση τελειώνει; Πώς συμπεριφέρονται, όταν οι σχέσεις τους αποτυγχάνουν; 

1. Κριός

Επειδή είναι περήφανος, δεν θα αντιδράσει πολύ ήρεμα μετά τον χωρισμό. Ο Κριός δύσκολα διαχειρίζεται τον θυμό και τα νεύρα του. Είναι αυθόρμητος στις αντιδράσεις του. Ενα όμως είναι το σίγουρo: όσο πιο πολύ αφήσει τα συναισθήματά του να εκφραστούν ελεύθερα, τόσο πιο γρήγορα θα το ξεπεράσει. Μετά τον αρχικό θυμό, ο Κριός θα αποδεχτεί τον χωρισμό και θα προχωρήσει παρακάτω. 

2. Ταύρος

Εχει μεγάλη υπομονή και του είναι πολύ δύσκολο να χωρίσει. Δεν αποδέχεται ότι μία σχέση έχει τελειώσει και προσπαθεί πεισματικά να κρατήσει κοντά του το σύντροφο του. Οταν όμως μια σχέση τελειώνει, δυσκολεύεται πολύ να εμπιστευτεί ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του. Κλείνεται στον εαυτό του και δυστυχώς δύσκολα ξεχνάει. Ακόμη κι αν έχει γοητευτεί από ένα νέο πρόσωπο, θα του πάρει πολύ χρόνο να ενδώσει σε μια νέα σχέση. 

3. Δίδυμος

Χωρίζει συνήθως στα ξαφνικά. Δεν ξεχνά όμως τα πρόσωπα που καθόρισαν ερωτικά τη ζωή του. Δεν θα πάρει ποτέ κατάκαρδα τον χωρισμό του και θα το δει σαν μια ευκαιρία για νέα ξεκινήματα. Επειδή ο ίδιος επιζητά αλλαγές στη ζωή του, δεν είναι από τους ανθρώπους που θα πέσουν κάτω στα πατώματα για έναν χωρισμό.

Πηγή:bovary.gr