Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο δεν θα μετανιώσεις ποτέ, είναι γιατί αγόρασες εκείνη την εκπληκτική Book Tote που είχες βάλει στο μάτι. Ή εκείνο το ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα το οποίο χάζευες για ώρες στον υπολογιστή σου λίγο πριν κάνεις κλικ στο tab «Παραγγελία». 

Λένε ότι δεν μπορείς να ερωτευτείς δύο πράγματα ταυτόχρονα. Μύθος. Καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί στην σαγήνη της κομψότητας. Μιας κομψότητας που ξεκινάει από την τσάντα και καταλήγει στα παπούτσια που φοράει. Ό,τι κι αν χωράει η τσάντα σου, το κινητό, το πορτοφόλι, τα βιβλία, τα κλειδιά σου ή απλά και μόνο ένα κραγιόν και την κάρτα σου, είναι αδύνατο να φανταστείς τον εαυτό σου χωρίς αυτή.

Είναι το πρώτο πράγμα που αφήνεις όταν μπαίνεις στο σπίτι, και το πρώτο πάλι που παίρνεις όταν φεύγεις. Αυτή η τσάντα θα πρέπει να έχει μια προσωπικότητα τόσο δυνατή όσο και η δική σου. Και αυτή την μοναδική τσάντα θα πρέπει να συνοδεύει πάντα ένα ζευγάρι πέδιλα, σύμβολο της θηλυκότητας σου. Γιατί όπως και να το κάνεις, They belong together. Και όχι απαραίτητα μαύρα. Η τάση της εποχής θέλει χρώματα παστέλ. Ροζ bubblegum, απαλό κίτρινο, σομόν και light γκρι.Πηγή:bovary.gr