Πόρισμα: Με 133 χλμ έτρεχε μέσα στην πόλη ο οδηγός που σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι

Με 133 χιλιόμετρα την ώρα έτρεχε το ΙΧ που οδηγούσε ο σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού και θέρισε γιαγιά και εγγονάκι στο Αίγιο. Σύμφωνα με το πόρισμα, οι βλάβες στο όχημα που επικαλέστηκε ο δράστης προκλήθηκαν από το δυστύχημα.

Καταπέλτης το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων της τροχαίας. Με 133 χιλιόμετρα την ώρα, πήρε τη στροφή ο 28χρονος έφεδρος σημαιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού, έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και χτύπησε την 67χρονη και το μόλις ενός έτους εγγονάκι της στις Καμάρες Αιγίου.

Σύμφωνα με το πόρισμα γιαγιά και εγγονός εκτινάχθηκαν σε απόσταση περίπου 17 μέτρων, ενω ο ίδιος κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα του, 150 μέτρα πιο πέρα.

Αντί να κατέβει όμως να βοηθήσει, έβαλε μπρος και έφυγε απο τον τόπο της τραγωδίας. Σύμφωνα με μαρτυρικές καταθέσεις ο 28χρονος οδηγούσε επικίνδυνα, ενώ φέρεται να εμπλέκεται λίγα λεπτά πριν το ατύχημα σε κάντρα με μηχανή μεγάλου κυβισμού.

Ο 28χρονος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Μ. Σταθοπούλου

www.ert.grΠηγή ert.gr