«Πυρά» Τσίπρα προς την κυβέρνηση για μεταναστευτικό, τουρκική προκλητικότητα, Novartis (video)

Επίθεση εφ όλης της ύλης εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό.

Mιλώντας στο ραδιοσταθμό ΑΛΦΑ, ο Aλέξης Τσίπρας ήταν ιδιαίτερα επικριτικός σε ότι αφορά την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης και τη στάση της απέναντι στην Τουρκία και την κατηγόρησε για ατολμία καθώς δεν διεκδικεί κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας εξαιτίας της προκλητικής στάσης της στην περιοχή.

Ένα άλλο πεδίο που εξαπέλυσε πυρά ήταν το προσφυγικό, κάνοντας λόγο για μπάχαλο και ζήτησε από την κυβέρνηση να κατεβάσει τους τόνους απέναντι στην προηγούμενη κυβέρνηση.

Για την αυριανή συνάντηση με τον πρωθυπουργό δήλωσε ότι προσέρχεται με θετική τονίζοντας και έναν τόμο που εμπεριέχει τις θέσεις της διακομματικής για το θέμα, ωστόσο έστειλε το μήνυμα ότι δεν θα δεχτεί θεσμικά παιγνίδια που έχουν να κάνουν με τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος

Για την υπόθεση ΝΟΒΑΡΤΙΣ βρέθηκε εκτός κάδρου όπως είπε γιατί όπως ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης φοβήθηκε τον πολιτικό διασυρμό

Εμφανίστηκε δικαιωμένος για την πορεία της οικονομίας τονίζοντας ότι θα ψηφίσει ότι θετικό μέτρο φέρει η κυβέρνηση και υπενθύμισε τις δηλώσεις Μητσοτάκη ότι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ θα οδηγούσε σε 4ο μνημόνιο.

Αναφορικά με τη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό, σχετικά με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού, δήλωσε ότι προσέρχεται με θετική διάθεση.

Τέλος μιλώντας για τα εσωκομματικά υπογράμμισε ότι το όνομα ΣΥΡΙΖΑ είναι ισχυρό BRAND NAME δεν απέκλεισε πάντως να υπάρξουν προθήκες.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Φασουλάς

Πηγή: EΡΤ1

www.ert.grΠηγή ert.gr