Παραδοσιακή συνταγή για αφράτα βουτήματα γεμιστά με μαρμελάδα και με επικάλυψη σοκολάτας!

Τα υλικά που θα 250 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

75 γρ. ζάχαρη άχνη

50 γρ. κορν φλάουρ

1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

60 γρ. φουντούκια, τριμμένα, προαιρετικά

1/4 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ), προαιρετικά

Για τη σύνθεση

150 γρ. κουβερτούρα 65%, λιωμένη για την επικάλυψη

150 γρ. μαρμελάδα πορτοκάλι χρειαστείτε!

Διαβάστε περισσότερα στο akispetretzikis.com





Πηγή:gossip-tv.gr