Ανήθικες σεξουαλικές προτάσεις στο χώρο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας και κριτές “φαντάσματα”. Αυτά καταγγέλει μέσω της εφημερίδας “Espresso” παίκτρια του γνωστό talent show “The Voice”, που πήγε στο show για να διεκδικήσει το όνειρό της. Ο λόγος για την Άντρη Λάγιου, μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες στη metal μουσική σκηνή της χώρας μας. 

“Υπάρχει ρατσισμός, ζήλια και πάνω απ’ όλα συμφέρον. Πώς θα βγάλει ο άλλος από εσένα χωρίς να σου προσφέρει κάτι. Υπάρχει φαλλοκρατισμός και σεξουαλική παρενόχληση. Σου δίνουν την εντύπωση ότι αν δεν συνευρεθείς μαζί τους, δεν θα υπάρξει ευκαιρία. Μας βλέπουν σαν ένα κομμάτι κρέας. Δεν τις βλέπουν επαγγελματικά τις γυναίκες σε κανένα χώρο θεωρώ. Με έχουν ακυρώσει από φεστιβάλ γι’ αυτό το λόγο”, δηλώνει η Άντρη Λάγιου.

Η όμορφη τραγουδίστρια είχε δηλώσει συμμετοχή στο “The Voice” πριν από τρία χρόνια καταφέρνοντας να φτάσει μέχρι τον τελικό. “Μου άρεσε ως εμπειρία, όμως δεν θεωρώ ότι ανταμείφθηκα όπως έπρεπε. Παρ’ όλα αυτά είμαι στα best blinds worldwide και με προσέγγισαν πολλοί. Ένιωσα όμως αδικημένη από το Ρουβά, γιατί ξέρω τι είμαι και τι μπορώ να κάνω, ίσως ήθελε να περάσει κάποιον δικό του άνθρωπο. Όλο αυτό είναι λίγο ψεύτικο… Ούτε μια κουβέντα δεν ανταλλάξαμε. Οι κριτές εμφανίζονται τη μέρα των γυρισμάτων και μετά φεύγουν”, αναφέρει χαρακτηριστικά η Άντρη Λάγιου. Πηγή:tlife.gr