Το μεσημέρι της Τρίτης, η Σία Κοσιώνη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Love it” και μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, για την απόφασή της να κόψει τα μαλλιά της, για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται.

Όσον αφορά στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ και στις δύσκολες στιγμές που έχει ζήσει on air η ίδια, ανέφερε: “Eίμαι πολύ πιο κυνική από ότι ήμουν στο παρελθόν. Με τα χρόνια έχω γίνει πιο σκληρόπετση. Μαθαίνεις να το διαχειρίζεται, αποκτάς μια φυσική άμυνα. Στη φωτιά στο Μάτι βγήκε μια κοπέλα στον αέρα που έκλαιγε και ούρλιαζε και έψαχνε τη μαμά της και ζητούσε βοήθεια. Αυτό πώς το διαχειρίζεσαι; Με ευαισθησία, με ψυχραιμία και με αλήθεια. Είσαι ο επαγγελματίας μαζί με τον άνθρωπο, σε ένα, εκείνη τη στιγμή.

Δεν πιστεύω ότι είμαστε πιο ευαίσθητες από τους άντρες. Πιστεύω ότι είμαστε πιο σκληρές ή τουλάχιστον μπορούμε να γίνουμε πιο σκληρές, αν το θελήσουμε. Η συνταγή που λειτουργεί για μένα, θέλω να ξέρω που πατάω, δεν θέλω να κοιτάζω στον ουρανό και μπροστά μου να έχω γκρεμό. Είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου. Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας είναι το πεπρωμένο μας, όλα κινούνται γύρω από το χαρακτήρα μας.

Ένας τρόπος για να διατηρηθείς, δεν ξέρω αν θα καταφέρω σε 10 – 15 χρόνια, άλλωστε δεν έχω σκοπό να γεράσω μπροστά στο γυαλί, πιστεύω πρέπει να βρίσκεις τρόπους για να διατηρήσεις ζωντανό το ενδιαφέρον σου, Δεν θέλω να νιώθω στάσιμη, ότι βαλτώνω, σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο. Το δελτίο είναι προϊόν δουλειάς πολλών ανθρώπων. Φέτος βγήκαμε με μία φρεσκαρισμένη εικόνα”.

Σχετικά με την τολμηρή αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της και την εξωτερική της εμφάνιση η Σία Κοσιώνη εξήγησε: “Η αλήθεια είναι ότι λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου όχι για κάποιο άλλο λόγο, από την άλλη δεν το φοβόμουν γιατί το είχα κάνει και παλιότερα. Πριν το κάνω το σκεφτόμουν, μπορεί και δύο χρόνια. Δεν ήταν ξέσπασμα. 

Ήταν κάτι που σκεφτόμουν καιρό. Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφία στον άντρα μου. Να τα κάνω έτσι; Και μου είπε: Προχώρα! Σημασία έχει να νιώθω εγώ καλά. Ασχολούμαι με την εμφάνισή μου, λιγότερο από ότι θα έπρεπε. Ξέρω ότι είναι κομμάτι της δουλειάς μου. Στην προσωπική μου ζωή πολύ λιγότερο. Προτιμώ να είμαι με ένα τζιν, με φόρμα”. 

Τέλος, η Σία Κοσιώνη εξήγησε ότι τα αρνητικά σχόλια πλέον δεν την στενοχωρούν. Μία καλόπιστη κριτική ωστόσο θα τη βοηθήσει να γίνει καλύτερη: “Δεν στενοχωριέμαι πια με τα αρνητικά σχόλια, παλιότερα ναι. Θελω την καλόπιστη κριτική. Αυτό μου αρέσει”. Πηγή:tlife.gr